Arena Online
|
|
Elrond | Дата: Среда, 04.07.2007, 15:49 | Сообщение # 1 |
Admin
Статус: Offline
| Набирається команда для гри у Arena Online(не клан).Зарошую новачків для гри у команді,щоб допомагати один одному в боях,торгувати між собою,спілкуватися.Хто незнайомий із грою,але виявляє ініціативу може ознайомится із правилами і всім іншм за лінком http://arena.ru/ . Сама гра належить до жанру RPG і нагадує такі ігри,як Neverwinter Nights 2,Diablo,Gothic 3.Ось певні умови : 1.Учасники команди повинні(бажано) бути новачками (2-6 рівень). 2.Бажано,щоб команда складлась із воїнів із різними спеціальностями(наприклад воїн, лучник,маг). 3.Якщо гра всім сподобається,то можна бде створити клан(зразу цьго не дозволяє висока сумма для створення). 4.Влаштовувати серйозні бої з іншими гравцями ми зразу не будем(вб»ють мментально),спочатку треба прокачаи характеристики в першій локації. 5.Всі трофеї будуть порівну ділитися між гравцями. Хто має бажання приєднатися відписуйтесь у відповідній темі або стукайте в асю(442268189).Буду радий пограти разом із вами.
|
|
| |
Elrond | Дата: Среда, 04.07.2007, 15:52 | Сообщение # 2 |
Admin
| Приблизно так виглядає гра у 3D клієнті (камера вертиться,як хочеш).
|
|
| |
Elrond | Дата: Четверг, 05.07.2007, 12:40 | Сообщение # 3 |
Admin
| Всім сюди !
|
|
| |
Dragon | Дата: Пятница, 21.09.2007, 17:54 | Сообщение # 4 |
Елітний воїн
| Я як і всі незацікавлені цією пропозицією!
|
|
| |
Elrond | Дата: Пятница, 21.09.2007, 18:59 | Сообщение # 5 |
Admin
| Тема писалася під враженнями від цієї гри,тому пропозиціявже недійсна...мабуть.
|
|
| |
ya-iwan | Дата: Вторник, 29.01.2008, 15:44 | Сообщение # 6 |
Фермер
| [i][u]хочу пограти футбол
|
|
| |